Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

"6η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών Σχολείων"

Στην 6η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών Σχολείων, που έγινε στη Λαμία, το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαρτίου 2010, στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας (λεωφ. Καλυβίων 154, τηλ. 22310 46476 & 66566), σύμφωνα με απόφαση της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης και τις επιταγές του καταστατικού της.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν:
1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2. Διοικητικός απολογισμός Δ.Σ.
3. Οικονομικός Απολογισμός ΔΣ.
4. Έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής.
5. Πρόγραμμα δράσης για το 2010
6. Τοποθετήσεις – προτάσεις εκπροσώπων Συλλόγων Γονέων
7. Έγκριση πεπραγμένων ΔΣ
8. Ψηφίσματα – Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Στη Γενική Συνέλευση έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν, ως μέλη της Ένωσης με πλήρη δικαιώματα, όλοι οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων με την προϋπόθεση ότι μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης θα έχουν φροντίσει να καταθέσουν στη Γραμματεία της Ένωσης τα παρακάτω:

1. Επικυρωμένο aντίγραφο του Καταστατικού του συλλόγου τους (αν ο σύλλογός είναι νέο μέλος της Ένωσης ή αν έχει τροποποιηθεί το καταστατικό του).
2. Επικυρωμένο πρακτικό Γ.Σ. εκλογής ή διαδικασίας ορισμού εκπροσώπων του συλλόγου τους στην Ένωση.
3. Έγγραφο σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου τους.
4. 200 € για την οικονομική συνεισφορά στην Ένωση για τo σχολικό έτος 2009 - 20010 ώστε να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στη Γ.Σ., ως νέα μέλη της Ένωσης, εκτός των παραπάνω, θα πρέπει επιπλέον να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στην Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου